Pár sor rólunk

Üdvözöljük a PhotoZone.hu-n!

Weboldalunk története igen régre nyúlik vissza. Még általános iskolában lettünk barátok és idővel elkezdtünk őrültebbnél őrültebb ötleteket megvalósítani, hobbiból weboldalakat készítettünk, rendezvényeken fotóztunk, hyperlapseket készítettünk, majd közzétettük első “komolyabb” projektünket egy “iskolatv-t”.
Miután már sok fotós és videós projekten vagyunk túl közösen, úgy érzetük – most már egyetemistaként – hogy szeretnénk magasabb szintre és színvonalra emelni a közös munkát. Ezen az oldalon egyéni és közös munkáinkat tekinthetik meg, valamint felvehetik velünk a kapcsolatot. Az blog fül alatt különböző témákban olvashatnak cikkeket, amelyek közelebb viszik önöket a fotózás rejtelmeihez.
Reméljük munkáink elnyerik tetszését, ha érdeklődne, vegye fel a kapcsolatot velünk, szívesen válaszolunk kérdéseire!
Kellemes böngészést kívánunk!

- Kristóf és Dani, a PhotoZone alapítói -

Czirók Dániel

Rendezvények & Portré

Fiatalkorom óta foglalkoztatott a fotózás. A legelső fényképeimet még egy analóg (filmes) fényképezővel készítettem. 13 éves korom óta hobbi szinten fotóztam, egy régi használt családi fényképezőgéppel. Már akkoriban láttam a fantáziát egy-egy témában, helyzetben, tárgyban így szívesen készítettem képeket és egyre több sikerélményem volt a fotózás terén. Előbb az iskolámban tevékenykedtem, majd a HírlevélPlusz.hu oldalon kezdtem publikálni. Most 20 éves vagyok és nemrégiben végeztem a Soter-Line oktatási központban, fotográfia és fotótermékkereskedőként, az egyetemi tanulmányaim mellett.
Célom, hogy jobbnál jobb fotográfiákat készítsek az Önök számára, ezzel megörökítve egy különleges pillanatot az örökkévalóságnak. Szívesen foglalkozom a fotózás bármely ágával, kreatív feladatokkal akár, legyen az családi fotózás, pár kép a barátokkal, vagy egy esküvő. A szolgáltatásokat megtalálja weboldalunkon.

Kovács Kristóf

Portré, Táj & Creative

Még gyermekkoromban ismerkedtem meg a fotózás, valamint a számítógépes grafikák készítéseinek szépségeivel. A vonzalom azóta is megmaradt, 20 évesen is ugyanolyan lelkesen rögzítem a legszebb pillanatokat vagy tervezek borítóképeket, bannereket, reklámokat. Nyitott vagyok a világra, új technikák, eszközök, szoftverek kipróbálására, melyeket, ha elnyerik tetszésemet, a későbbiekben szívesen alkalmazok publikálásra kerülő tartalmakhoz is.
5 év tükörreflexes géppel való fotózás után az utóbbi év óta egy MILC gép a hű társam a mindennapokban. Az évek során tapasztalatot szerezhettem rendezvényeken, koncerteken, továbbá rövidfilmek, koncertfelvételek készítésében.
Célom, hogy tudásom tovább fejlesszem, ezáltal még jobb minőségű tartalmakat készíthessek, magam és mindenki számára.

Domonkos Dorka

Modell & Portré

Eleinte modellként kapcsolódtam be a Photozone csapatába és ekkor kerültem közelebb a kamera másik oldalához is. Állat és természet -fotózással kezdtem foglalkozni és miután gyakorlatot szereztem igyekeztem rögzíteni a hétköznapi emberek mindennapi boldog pillanatait vagy egy-egy kisebb koncertet.
Kedvenceim közé tartoznak a kreatív fotózások melyben Kristóf oldalán többször is részt vettem, akár több feladatot is ellátva (sminkes, stylist, modell és asszisztens). Fotózás mellett foglalkozom digitális rajzolással is, a Photozone oldal grafikáinak az elkészítéseiben is részt vettem.

Partnereink

ColoniaRostallo